×
当前位置: 首页 > 雅思频道 > 机经预测 >

6月4日雅思考试回顾及预测

福州雅思培训作者:朗阁海外考试中心 时间:2016-07-05 17:01

摘要:2016年6月4日雅思考试回顾及预测。

雅思听力

   Section 1 旧题 V12109 咨询场景 咨询搬家公司的详情

  填空10

  1. things need to be consigned: piano

  2. need to be carried: an ancient mirror (size 2*2m)

  3. a coffee table

  4. cupboard or book shelf: which is wooden, yet door is made of glass

  5. address 44, Harrivale Street

  6. price: 232

  7. not include insurance

  8. when is the collection time: in the morning

  9. collect side door

  10. parking beside the garage of the house in front of the house

  (答案顺序可能有误,仅供参考)

  Section 2 旧题 介绍农业园

  4单选+6地图

  About farming difficulties in Canberra region (Australia) gardening diagram labeling.

  11-14 Multiple choice

  11. this city is different to other Australia city because

  A. it is an island city (not near the coast)

  B. located in high altitude

  12. What kind of information should be recorded? A. the duration of the frost

  B. numbers of the frosts

  C. the average temperature for planting

  (The women said: “it is important to keep record of the number of the frosts every night, in order to decide the kind of plants)

  13. What does he think of the local rainfall? A. plentiful

  B. seasonal

  C. not reliable/predicable

  14. What does he think of the soil?

  A. it does not help plant absorb the soil

  B. soil contain more minerals (not fertilizer) C. too acid

  15-20) Map: match different plants with correct letter in the map

2015年6月6日雅思听力真题解析(新东方版)

  Hot house---F

  15 ---North where can offer shade for people

  16 ---D Garage door

  17 Ash 白蜡木---C in the Middle of ground

  18 ---左上角的空地上

  19 ---west

  20 --- E

  Section 3 旧题10333;Business讨论场景

  6单选+4多选(5选2)

  公司重组

  21-16) multiple choice

  21. What do both of them agree about reconstruction?

  Traditional definition is strictly narrow

  22. many failed business practice are

  Don’t know current position

  23. it is time to reconstruct

  24. Why the male recommend the book to Sue? B

  25. what did the male email to Sue

  B. to set up a model to do research

  26 why Tom and Sue chose little company to research on re-branding

  B. there are plenty of small company locally

  27-30) multiple choices

  27-28) what about the reconstruction for the ice cream company

  A. spend (not)too much on its logo

  B. logo is not too colorful

  C. price rise too high

  D. taste different

  E. too new for customer to accept

  29-30) what about the failure of a car-wash company

  A. chose a wrong position

  C. price rise too high

  Section 4新题 学术讲座

  10填空

  答案待补充

雅思口语

 

2015年6月6日雅思口语真题(网友回忆版)(华北&东北区)
华北&东北 北京  
河北

  1、河大雅思考试中心。RM5,男考官,心情不好。part 1: apartment.sports. part 2:occasion that get   up extremely early. part 3: which kind of job or people get up early? effect? do   u? young or older people?

黑龙江

  1、黑大,rm4,15:05。白人男,长头发。趴1,来自哪,学啥专业,为啥学这个。小时候在哪生活,做什么。趴2,目前为止享受的时光。趴3,在中国多少岁算成人,成人了庆不庆祝,怎么庆祝。老师对学习的帮助大还是同学的帮助大。

辽宁  
天津  
内蒙古  
吉林  
山西  
 

 

2015年6月6日雅思口语真题(网友回忆版)(华中&华南区)
华中&华南 河南

  1、郑轻room7,长的像叛变美国的那个什么斯登,说话不清楚p1name study or work 专业难吗   p2什么人见面让你觉得惊喜,在哪见,做神马。 p3中国人和新朋友都在哪里见面第一次,和外国人做朋友有神马困难,喜欢吗

湖北

  1、湖北武昌实验中学RM11 part 1介绍一下自己,在哪学习之类的 part2 What educational visit or trip   did you go when you were in school大概这么个意思吧… part3 中国小孩的educational   trip通常去哪,能学到啥,在家的时候父母怎么帮助小孩学习

  2、湖北武昌实验中学RM05 part1 hometown mathematics live music part2 a garden or a   park you enjoyed most Part 3 outdoor places

  3、武昌实验中学,R3,白人女考官,表情介于无表情与皱眉之间会看你也会打断被打断好多次 p1home之类的话题,p2花很长时间挑选的礼物   p3中国人一般送什么礼物,有用的礼物,没用的,自己制作的

  4、武昌实验中学 rm4。黑衣服 白人帅哥。全程木有微笑 不过会点头~~爬万 name subject time management~爬2a   place near water。爬碎 swimming swimming swimming

  5、武昌实验中学room5 partone,衣服 parttwo,你不喜欢的人但是你要友好的对他, partthree,各种你为什么要友好   考官白人,特别爱打断

广东

  1、深圳赛格vip19 白人考官 好可爱一直笑缓解气氛 可是觉得自己说的不好 p1 study fruit sports p2 a change p3   关于change的一堆还有邻居关系啥的

广西  
福建  
湖南  
 

 

2015年6月6日雅思口语真题(网友回忆版)(西北&西南区)
西北&西南 四川

  1、川大~ 05 趴1 letter email 趴2 good leader 怕3 家里谁做决定~当家里有意见不同时咋办~

云南  
新疆  
陕西

  1、西安交大 Room11 趴1:study/help someone 趴2: a person who dress well 趴3: do   other people think she is fashionable/where do people buy clothes in your   country/chain of brands /do young people or old people like fashion

贵州  
重庆  
 

 

2015年6月6日雅思口语真题(网友回忆版)(华东区)
华东区 上海

  1、上财r306,不怎么高的白人,挺严肃的,我自己在那傻笑,也不知道讲什么,趴1是home趴2&3是team work

  2、上财 6.4 RM306 一个矮矮的中年大叔 p1.apartment vegetables and fruits p2. successful   small company p3. 关于bussiness的各种

  3、上财315 白人考官 表情丰富 1work o r study museum 2你想买的车 3.交通堵塞的原因及引起的问题   为什么开车而不做地铁

江西  
江苏

  1、东南大学RM326-1,金发美女!全程移不开目光!趴万:study,sports;趴2:cafe;趴思睿:食品全球化系列问题。

  2、东南大学 下午1:40 口语,白人男老师。part1:专业,以后想要做什么。part2:某情况下别人知道你说的是谎话,Who when   what。part3:你觉得人在什么情况下会说善意的谎言,bala bala就是各种关于谎言

山东

  1、大连教育学院R3p1 work or study movie limited age p2 the age you enjoyed most p3   situable age for drving or getting married 华裔男 态度好 会笑不会打断

浙江

  1、杭州RM202,白人瘦高男考官,可能是新手,一定要读我的中文名还死活读不清,但是很幽默,聊的很开心 趴1忘记事&home&reading&news   趴2想深入学习的东西 趴3老人学东西难吗&成年人和年轻人学习机会不平等公平吗&后面忘了

  2、杭州203 白人卷发考官,人超nice,会回应微笑语速刚好, part1 clothes weekends   house/apartment,part2 想要拥有的车,part3 公共交通交通堵塞解决方案

  3、白人和蔼老爷爷 p1 study live music fruit vegetable p2 放松场所 p3 中国relax的地方 indoor   和 outdoor的区别 学校的relax设施做的好吗

安徽

  1、合肥中澳 208 爬one trees work study 爬图 居然是问我想买什么样子的车 当时想掀桌 爬three 交通方式一类的   考官有着浓厚的口音 且语速飞快

 

雅思yue'd

  Passage 1

  题材:媒体类

  新旧情况:新题

  题目:The media literacy od children

  题型:摘要填空7+判断6

  文章大意:

  第一段介绍三种主要方式;

  第二段提到儿童使用Internet会碰到的问题,比如financial risk;

  第四段提到older media没有new media获得的研究多;

  第五段提到关于barriers的研究成果;

  第六段提到家长的行为带来的影响;

  第七段提到television和mobile phone可能带来的危害。

  部分答案回忆:

  1-7摘要填空题

  1.access

  2.financial risk

  3.most research focus on new media

  8-13判断题

  8.barriers已经获得了considerable research. False

  9.parents会影响孩子的literacy. True

  10.mobile phones是潜在可能带来危害的工具. True

  Passage 2

  题材:天文类

  新旧情况:V20140517

  题目:Making images from space more accessible amateur

  题型:段落细节配对题4+人名配对题6+句子填空题3

  文章大意:

  The difference between professional astronomers and amateur astronomers in processing space images.

  部分答案:

  14-17段落细节配对题

  14.A particular method used to improve the image from Titan.C

  15.What amateur astronomers often see. E

  16.The development of media used by amateur astronomers. G

  17.The geographic highlights made by Lieken. C

  18-23人名观点配对

  18.Some experts don’t know how to utilize amateur’s tools.

  Ed Flaspoehier

  19.Amateur astronomers should be commend. Lebreton

  20.Cooperation between professionals and amateurs would make people know exciting the astronomy is. Robert Milkey

  21.The amateurs outnumbered professionals. Ed Flaspoehier

  22.The developed technology would help amateur astronomers do scientific jobs. Robert Milkey

  23.Professionals have a better understanding of data than amateurs. Lieken

  24-26句子填空题

  24.Amateur astronomers send the image through Cassini spacecraft.

  25.Lieken’s group was aware that it might be possible to send more precise images through facilities located in Arizona University.

  26.The development of technology makes amateur astronomers able to use cheaper digital cameras.

  (题目顺序可能有误,答案仅供参考。)

  Passage 3

  题材:发展史

  新旧情况:新题

  题目:New Zealand Home Textile Craft

  题型:单选6+摘要4+判断4

  文章大意:

 

  待补充

雅思写作

  Task 1

  The map describes the change of a park from 1980 to now.

2015年6月6日雅思写作真题解析(新东方版)

  分析:

  本次的小作文考查了地图题,配图是根据网友回忆所做,仅供参考,根据图片表示,这次考察是地图题类型中的历史变迁一类。

  两幅图中的主要变化有:

  增加:Picnic chairs and desks, road extend

  转变:flower- bush; flower- a play ground

  不变:pond; bench; tree

  减少:gate; wall

  word count:

  The two pictures show the layout change of a park between 1980 and now.

  In 1980, there was a West-to-South main road in the park, and two gates were at the beginning and end of the road. Also, a small pond was located between main road and the west of the park, circled by three benches. To the south of the pond, there were beautiful flowers and another flower cluster was on the other side of the main road. Moreover, a bunch of trees were planted in the northeast of the park and the whole park was circled by square walls.

  Now, the park has taken place some changes. At first, the main road is extended to north and east. Besides, some new picnic chairs and desks are built among the trees for people to enjoy the barbecue. Then, the flowers in the southwest are replaced by bush and the flower bed in the southeast is replaced by a playground. What is more, the whole park has become an open space as the wall and gates are all deconstructed. By the way, the small pond and benches are still at the same place.

 

  Overall, the park now is an open public area for citizens to enjoy leisure activities.

  Word count:

  Task 2 

2015年6月6日雅思写作真题解析(新东方版)

  word count:274

  SAMPLE:

  Although people inindustrialised countries lead a high standard of living, it is undeniable that there are still 1.2 billion people living below the poverty line. In order to solve poverty-related problems, I feel that all kinds of help should be encouraged and respected.

  Giving a helping hand to those who are in need in the local communityseems reasonable. It is because even in the richest countries, there are still a lot of people, such as disabled people andorphanages, suffering from famine and extreme poverty. For this reason, it is easy and convenient for us to help our fellow citizens, such as donating food or clothing to them, so that we can see the result of our actions immediately. By contrast, it is rather difficult to track expenditure of international aids, which might result in corruption in some cases.

  Those who donate money to domestic and international charities believe that the collection of money has a tremendous effect on the poor countries compared with other forms of help. This is because few people are able to donate a large amount of money to construct schools, hospitals and roads in poor areas. Instead, governments and charities can achieve this. International aids can also purchasevaccines which are available in developed countries by using the money raised worldwide and save millions children’s life.

  In my view, minor proportion of donated money and other sorts of help should be appreciated equally as long as the money reaches to those who need it desperately. The government could run campaign and encourage door-to door help. At the same time, charitable organisations should make every penny count for donors.

 

姓名: 联系方式:
课程: 考试时间:
 

相关阅读


关于我们 | 联系我们 | 网站地图 | 在线咨询

福州总校:东街校区:旗汛口东街92号中福广场
福州大学城校区:镇国宾大道238号英泰第一城(课程热线4008-766-190)

版权所有:福州鼓楼朗阁外语培训中心

Copyright 2016-2018 fzlongre.com. All Rights Reserved. 闽ICP备17000316号-1